‘ZIELS’ GELUKKIG | vakantieweek in Noord Frankrijk

Germa en Loeloe organiseren van 28 juli t/m 3 augustus weer een heerlijke week vol voeding voor de ziel in Noord Frankrijk. In deze week richten we ons op wat onze ziel gelukkig maakt. Wie ben ik in essentie en hoe breng ik dat in mijn dagelijks leven tot uitdrukking. Door los te laten wat je op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau niet meer dient, kan je meer je zielepad lopen. Leef je je essentie vanuit je hart.

Tijdens deze week werken we met de vier elementen, water, aarde, lucht en vuur. Elk element heeft zijn sterke kanten en zijn uitdagingen. Door middel van verschillende soorten opstellingen, (sjamanistische) rituelen, geleide meditaties en Qigong, onderzoeken we wat je los kan laten en waar je kracht zit.

Door het maken van krachtvoorwerpen, intuïtief tekenen en een moodboard laten we de creatieve bron (weer) heerlijk stromen.

Het lichaam wordt ook in de watten gelegd met allerlei verwennerijen. Denk daarbij aan diep reinigende lever- en leempakkingen en voetenbaden.

Er wordt die week heerlijk (vegetarisch) voor ons gekookt.

De plek waar we verblijven leent zich er uitstekend voor om je weer helemaal op te laden, waardoor je met meer lichtheid, vertrouwen en vanuit harmonie je essentie kan leven.

Verbondenheid, creativiteit, humor en ontspanning zijn de pijlers van deze week.

Datum: zondag 28 juli t/m zaterdag 3 augustus 2019
Locatie: Buirefontaine Noord Frankrijk
Trainer(s): Loeloe Andriol & Germa Andriol
Tarief: €675,- incl. vol pension en materialen. €625,- vroegboekkorting als je je voor 31 december opgeeft
Aanmelden: Telefonisch of per mail
Extra: I.v.m. het reserveren van de locatie graag voor 15 maart aanmelden