Basisopleiding Systemisch Werken

In deze ervaringsgerichte opleiding voor Professionele, Persoonlijke en Spirituele groei leer je op kundige, integere en intuïtieve wijze familie- en organisatieopstellingen te begeleiden.

De opleiding biedt een rijke en diepgaande kennis van de fenomenologische benadering van Bert Hellinger en zijn manier van werken met familiesystemen.

De opleiding bestaat uit opstellingen, ervaringsgericht leren, gestructureerde oefeningen, zelfonderzoek, theorie, literatuurstudie en praktijkgerichte sessies.

Tijdens de opstellingen zullen vaardigheden worden ontwikkeld waarin respect voor de cliënt en voor het systemisch veld centraal staan. Er is veel aandacht voor de rol van begeleider en er wordt uitgebreid ingegaan hoe je in één op één situaties systemisch kan werken. Tevens wordt kennisgemaakt met traumahealing en rouwverwerking.

De opleiding beslaat 16 dagen die verdeeld zijn in modules van 2 dagen en daarnaast komen de deelnemers tussen de modules in bij elkaar om de geleerde technieken te oefenen.

Er is een goede balans tussen theorie en oefening, tussen vakmatig leren en het eigen proces.

Je krijgt een uitgebreide syllabus.

Datum: 17 – 18 maart, 21 – 22 april, 26 – 27 mei, 23 – 24 juni, 21 – 22 juli, 15 – 16 september 2018 (de laatste twee weekenden moeten nog in overleg worden vast gesteld)
Locatie:

Wordt nog bekend gemaakt, maar zal in Groningen of omgeving zijn.

Trainer(s): Loeloe Andriol
Tarief: € 1495,- excl. 21% btw, Er is een mogelijkheid om in termijnen te betalen.
Aanmelden: Telefonisch of per mail
Extra: Brochure