Over Particolare

Particolare werkt vanuit de visie dat je mensen gereedschappen kunt aanreiken waarmee ze hun eigen potentieel, hun sterke kanten en hun valkuilen leren ontdekken en bewerken. Het is belangrijk dat mensen hun eigen missie ontdekken en hun (verborgen) talenten ontwikkelen.

In verbinding zijn met jezelf en met anderen zijn kernbegrippen in mijn benadering en werkwijze en dat betekent voor mij ook samenwerken met andere trainingpartners waaronder Peter de Vries en Germa Andriol.

Particolare is Italiaans voor “bijzonder”. Voor mij is ieder mens bijzonder, met potentieel en kwaliteiten die als ze goed worden ingezet veel kracht en levensvreugde geven.

Werken in een sfeervolle,  harmonische omgeving is voor mij belangrijk. Daarom heb ik sinds begin 2009 mijn eigen trainingsruimte gecreëerd. Deze is inmiddels verplaatst naar mijn buitenhuis in een prachtig natuurgebied in Drenthe.

Naast docent met een brede onderwijservaring ben ik geschoold in NLP en Systemisch Werk. Mijn NLP-opleidingen volgde ik in Nederland en in Amerika. Aan de NLPU in Santa Cruz behaalde ik mijn diploma’s als internationaal gecertificeerd trainer en coach. Ik volgde de trainersopleiding Constellation Work en advanced Constellation Work bij Peter de Vries. Bij het Hellinger Instituut onder andere de opleiding Systemische Pedagogiek, de masteropleiding Familieopstellingen en de opleiding Health and Illness van Stephan Hauser.

Recentelijk ben ik gecertificeerd als facilitator Walking In Your Shoes. Een nieuwe, diepwerkende effectieve methodiek wat een combinatie is tussen lichaamswerk en opstellingenwerk.